Narconon

Pitkävaikutteista huumevieroitushoitoa.

Pitkävaikutteista huumevieroitushoitoa

Sijainti

Narconon Worldwide
Ruotsi Tanska
Saksa Ranska
Englanti Hollanti
Espanja Italia
USA Sveitsi
Australia Kanada
Uusi-Seelanti Etelä-Amerikka
Taiwan Etelä-Afrikka

Narconon-keskukset kautta maailman

Narconon on auttanut ihmisiä jättämään huumeet ja alkoholin taakseen jo 30 vuoden ajan. Keskuksemme sijaitsevat kirjaimellisesti maapallon joka puolella, ja niinpä Narconon tietää liiankin hyvin, että huumeisiin ja niiden väärinkäyttöön liittyvät globaali ongelma ja ne vaativat yleismaailmallisen ratkaisun. Narconon tarjoaa tuon ratkaisun. Narconon-ohjelma on maailmanlaajuinen tapa ratkaista riippuvuuteen liittyvät ongelmat.

Narconon Ruotsi, Narconon Venäjä, Narconon USA, Narconon Tanska, Narconon Saksa, Narcono Italia, Narconon Australia, Narconon Meksiko ja Narconon Kanada auttavat kaikki huumeongelman kertakaikkisessa ratkaisemisessa.

Olipa sitten kyse keskuksistamme, vankiloista tai avo-hoitopotilaistamme, Narconon näyttää toteen, että toivoa ja apua on tarjolla huumeriippuvuuden tai alkoholismin vaivaamalle ihmiselle. Vain Narconon toimii näinkin erilaisissa olosuhteissa. Tämä johtuu pohjimmiltaan ohjelman perusperiaatteesta, joka on auttaa yksilöä lisäämään omaa kykyään käsitellä riippuvuuteen liittyvät ongelmat ja samanaikaisesti auttaa häntä lisäämään kykyään menestyä elämässä ilman huumeita tai alkoholia.

Jos sinä tai läheisesi kärsii riippuvuudesta, tai jos haluaisit monien muiden tavoin myötävaikuttaa Narcononin maailmanlaajuisiin pyrkimyksiin, tutustu sivuihimme ja ota välittömästi yhteyttä Narcononiin. Monet kärsivät perheet tarvitsevat muutosta.

Suomessa ei ole vielä omaa Narconon-hoitokotia, mutta olemme perustamassa sellaista. Lähimmät hoitokodit ovat Ruotsissa, jonne myös suomalaiset voivat mennä tekemään ohjelmaa, ja siellä voi opiskella myös suomenkielellä.

Jos haluat lisätietoa hoidosta tai olet kiinnostunut toiminnastamme, voit soittaa numeroon: 040 5911412.
Postiosoitteemme on:

Narconon ry
PL 63
00511 Helsinki