Narconon

Pitkävaikutteista huumevieroitushoitoa.

Pitkävaikutteista huumevieroitushoitoa

Sisältö:
Riippuvuuden syyt
Riippuvuuden elinkaari
Riippuvuuden biokemialliset näkökohdat
Riippuvuuden lopettaminen

Huumeriippuvuuden lopettaminen Narcononin tapaan

Vuonna 1996 käyttöönotettu Narconon-ohjelma on ainutlaatuinen. Se on todistetusti toimiva ohjelma, jolla pääsee eroon huumeista lopullisesti. Avain Narconon-ohjelman menestykseen on sen käyttämä huumekuntoutusmenetelmä, jonka on kehittänyt kirjailija ja humanitääri L. Ron Hubbard. Tätä menetelmää ovat käyttäneet sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa päästäkseen eroon huumeiden tarpeestaan ja saadakseen jälleen kontrollin elämäänsä.

Narconon-ohjelma eroaa perinteisemmistä hoitomuodoista siinä, että se käsittelee sekä fyysiset että henkiset ongelmat, joita huumeiden käyttö tuo tullessaan. Me kuntoutamme narkomaanin sekä henkisesti että fyysisesti, siksi samaksi henkilöksi, joka hän oli ennenkuin alkoi käyttämään huumeita tai alkoholia. Lopputuloksena on onnistumisprosentti, joka on 3-4 kertainen muihin ohjelmiin verrattuna. Mihinkään näistä ei kuulu lääkkeiden käyttäminen.


Narconon-ohjelma poistaa himon huumeisiin

Vaikka huumeet ja niiden aineenvaihduntatulokset häviävät verestä tai virtsasta, eräät jopa 3 päivässä käytön jälkeen, huumeiden aineenvaihduntatulokset säilyvät rasvakudoksissa vuosikausia. Näiden huumejäämien kertymät, jotka jatkavat haitallisten oireiden aiheuttamista, johtivat L. Ron Hubbardin kehittämään ohjelman, jonka päämääränä on kehon myrkkypitoisuuden vähentäminen toipumisen helpottamiseksi.

image003.gif

Kaavio esittää kokaiinin ainevaihduntatuloksia, jotka erittyvät Narcononin uuden elämän myrkynpoisto-ohjelmaan osallistuvien ihmisten hikeen ja virtsaan. Huumeen aineenvaihduntatulosten tasot eivät ole mitattavissa ennen ohjelman aloittamista, sitten ne nousevat dramaattisesti ja vähenevät sitten hitaasti, kun ohjelmaa jatketaan. Tämä tukee väitettä, että huumejäämät säilyvät rasvakudoksissa ja että ne voidaan sitten oikean hoidon avulla saada irrotettua ja poistettua kehon eritysjärjestelmän kautta.

Uuden elämän myrkynpoisto-ohjelma käyttää yhdistelmää liikunnasta, saunassa hikoilusta ja ravintolisistä seuraavien tulosten tuottamiseen:


Narconon-ohjelma käsittelee biokemiallisen persoonallisuuden

Narcononin perustaja William Benitez tajusi, että huumeriippuvuus oli eräänlainen kyvyttömyys. Käyttäen Hubbardin myrkynpoistomenetelmää, hän aloitti kehitystyön, josta oli tuleva kaikkein kattavin ohjelma, joka on suunniteltu riippuvuuden kyvyttömyyden voittamiseen palauttamalla huumeriippuvaisen luonnolliset kyvyt.

Yhdistelmänä fyysistä myrkynpoistoa, ainutlaatuisia havainto- ja objektiiviterapioita ja elämäntaitokoulutusta, Narconon-ohjelma toimitetaan vaiheissa, joissa "opiskelijamme" suorittavat sarjan kursseja, jotka on nimenomaisesti suunniteltu täydentämään ja laajentamaan toinen toisiaan.


Vaihe I:

Lääkkeetön vieroitus auttaa henkilön lopettamaan tämänhetkisen huumeiden käytön nopeasti ja mahdollisimman vähäisellä epämukavuudella kunnollisen ravinnon, vitamiinien ja kokeneen Narconon-henkilökunnan avulla.

Terapeuttiset harjoitusmenetelmät -kurssi saa opiskelijan suuntautumaan ulospäin ja parempaan kommunikaatioon muiden ihmisten ja ympäristönsä kanssa.

Narconon: Uusi elämä -myrkynpoisto-ohjelma on täsmällinen hoitomenetelmä, jossa käytetään liikuntaa, saunaa ja ravintolisiä poistamaan kehon rasvakudoksista huumejäämät ja muut sinne kerääntyneet myrkyt.


Vaihe II:

Oppimiskyvyn kehittämiskurssi antaa opiskelijalle kyvyn opiskella ja hankkia tietoa tunnistamalla ja voittamalla opiskelun ja oppimisen esteet.

Kommunikointi & havainnointi -kurssi kasvattaa tietoisuutta ja auttaa opiskelijaa kontrolloimaan ja olemaan paremmassa kommunikaatiossa ympäristönsä kanssa. Opiskelija auttaa myös toista opiskelijaa harjoitusten tekemisessä. Ottamalla vastuuta toisen auttamisesta opiskelija kasvattaa omaa vastuuntuntoaan ja kykyään käsitellä elämää ja auttaa toisia.


Vaihe III:

Elämän ylä- ja alamäet -kurssi antaa tiedot, joita tarvitaan suuremman henkilökohtaisen vakauden ja onnellisuuden saavuttamiseen elämässä. Opiskelija oppii niin sosiaalisen kuin myös antisosiaalisen henkilön luonteenpiirteet, jotta hän voi huomata eron ja valita ystävänsä ja seuransa paremmin.

Henkilökohtaiset arvot ja rehellisyys -kurssi antaa tiedot, jotka ovat välttämättömiä henkilön omien arvojen määrittelemisessä ja suuremman henkilökohtaisen eheyden ja rehellisyyden saavuttamisessa. Osoittaa kuinka korjata elämää haittaavat toimet pääsemällä eroon menneisyyden vahingollisista teoista.

Narconon: Elämän tilojen muuttamiskurssi käyttää L. Ron Hubbardin kehittämää etiikkamenetelmää sovellettaessa täsmällisiä ohjelman kohtia elämäntilanteen parantamiseksi ja aikaisempien huonojen tilojen korjaamiseksi.

Narconon: Tie onneen -kurssi opettaa opiskelijalle terveeseen järkeen perustuvan moraalikoodin oppaaksi onnelliseen elämään.


Narconon-ohjelma saavuttaa 78%:n onnistumisasteen

Narconon toisin kuin muut ohjelmat, hoitaa kaikki huumeriippuvuuden näkökohdat. Me kuntoutamme narkomaanin sekä henkisesti että fyysisesti. Narconon-ohjelman suorittanut on parantunut ja hän tulee jatkamaan hyvinvointiaan, jos hän käyttää niitä työkaluja, jotka hän on oppinut ja joiden käyttöä hän on harjoitellut Narconon-ohjelmalla ollessaan. Narconon-mallin lähtökohta on, että entinen narkomaani voi saada uuden elämän.

"Tulokset, jotka olen saavuttanut Narconon-ohjelmalla ovat ylittäneet villeimmätkin odotukset. Ensimmäistä kertaa 20 vuoteen olen onnellinen ja tunnen elämäni olevan kontrollissani. En pysty ilmaisemaan kiitollisuuttani pelkkinä sanoina tai toimintoina, mutta uskon vakaasti, tämän kurssin ja näiden ihmisten pelastaneen henkeni. Kiitos." -PT

 

Hakulomake Narcononin koko ohjelmalle

Etusivulle | Siirry: 1 | 2 | 3 | 4